søndag den 9. december 2012

Crispy toppe

Crispy toppe



Disse små toppe er super nemme at lave, de er lavet af overskydende chokolade fra andre projekter. 
Vi har nok alle sammen prøvet at smelte for meget chokolade, når vi skal bruge det til diverse projekter. Det overskydende chokolade kan bruges til små lækre toppe.

Disse crispy toppe, blev også til af en rest, og der er derfor ikke nogen specifikke vægt og mål,  men tit skal man bare prøve sig frem, når det gælder sådanne toppe.

Ingredienser:
Overskydende chokolade
Hakkede mandler
Hakkede hasselnødder
En lille klat smør
Rice crisp (morgenmads produkt)

Fremgangsmåde:
Rist de hakkede mandler og hasselnødder på en tør pande, når er lige ved at være færdig ristet kommes en lille klat smør på panden, og nødderne vendes til smørret en smeltet. Tilsæt den ristede nødde blanding og rice crisp til den smeltede chokolade, vend massen godt sammen. brug to teskeer til at lave toppe på en stykke bagepapir. Lad toppene tørre grundigt og opbevar dem i en kagedåse et køligt sted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom endelig med en kommentar :)