lørdag den 6. april 2013

Årets kage 2013

Mandag den 11. marts var jeg til årets kage 2013, det var et super arrangement.

Det startede med at man skulle stemme på de kager man synes var flotteste, man fik hver især 3 glaskugler, som skulle i de flasker der tilhørte de kager man synes var flottest.
Der var 92 forskellige kager og i alt var der 2760 kager. De var alle samme rigtig flotte og det var helt sikkert svært at beslutte sig for de tre man synes var flottest.


Publikums prisen for flotteste kage gik til kage nr. 33, super flot og gennemført kage.

Her på billedet her under, kan man få en fornemmelse af hvordan den ser ud, jeg fik desværre ikke taget et billede tættere på :)Men hvordan blev de andre placeringerne i årets kage?

10. pladsen gik til kage nr. 16, som kan ses på billedet herunder.9. pladsen gik til kage nr. 33, som også havde fået publikums prisen, som den flotteste kage.8. pladsen gik til kage nr. 35, som kan ses helt til højre på billedet her under.7. pladsen gik til kage nr. 24, som kan ses på billedet her under.6. pladsen gik til kage nr. 47, som kan ses midt på billedet her under, dette billede er desværre ikke blevet så godt.5. pladsen gik til kage nr. 41, som svagt kan ses her under.4. pladsen gik til kage nr. 383. pladsen gik til kage nr. 232. pladsen gik til kage nr. 301. pladsen gik til kage nr. 78
Super flotte kager og et godt arrangement, jeg vil bestemt anbefale andre at tage med næste år, enten som deltager eller bare som ganske almindelig kage interesseret  :)

// Mia Andersen

3 kommentarer:

  1. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

    SvarSlet
  2. Very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better. Keep it up.

    SvarSlet

Kom endelig med en kommentar :)