fredag den 26. april 2013

Gode eller dårlige undskyldninger?


Vi kender det sikkert alle sammen, jeg gør i hvert fald.
Noget bliver glemt i farten, noget bliver forsømt eller halter på den ene eller den anden måde...
Sådan har jeg haft det rigtig meget på det sidste, det er super træls, men sket er sket og bloggen er blevet forsømt på det sidste, det er noget skidt og det skal der rettes op på...

Men hvad har det med undskyldninger af den ene eller den anden art at gøre?
Det handler simpelthen om at jeg nogle undskyldninger til at bloggen har været lagt lidt i baggrunden på det sidste, og dem synes jeg at jeg vil dele med jer søde læsere, dels for at kan lærer lidt mere om mig og mit liv og så får i jo også grunden til at bloggen har været stille på det sidste :)

Der er sket mange forskellige ting i mit liv på det sidste, det har været tidskrævende og den tid der har været til overs er blevet brugt på at slappe af og være mig selv, men nu skal det være slut, jeg kan godt lide at blogge, og det skal igang igen :)

Som skrevet i dette indlæg (Klik her), så er jeg begyndt "i skole" igen, det har taget rigtig meget af min tid, men nu er jeg ved at være med i de forskellige fag, så det skaber lidt mere overskud tidsmæssigt. Der ud over, er jeg ved at planlægge, at flytte min blog over på eget domæne, det bliver noget lidt andet end det er nu. Det vil stadig handle rigtig meget om mine kager og andre kreationer i køkkenet, desuden kommer det til at blive mere personligt, hvor i kommer til at lærer meget mere om mig og mit liv. Der skulle med tiden gerne dukke en masse spændende video guides op på den nye blog, men det kommer i til at hører meget mere om i den nærmeste fremtid.

Sidst men ikke mindst er jeg ved at få en stor flytte give away stablet på benene, jeg kunne rigtig godt tænke mig at få alle mine fantastiske læsere med her fra bloggen, og som tak til dem der flytter med, vil denne give away gå ind og sige tak til nogen heldige vindere.

Jeg kommer snart med nye informationer omkring den nye blog, i mellemtiden kan i tjekke pandekagerne.dk (pandekageopskrifts side) og http://alletiderskager.dk/ ud, der er også sket et par små ændringer i menuen osv. Giv endelig en lille besked om hvad i synes. Husk også at lægge opskrifter ind på siden, så i kan deltage i belønningssystemet, hvor der også er en masse fede ting man kan få glæde af, læs mere på siden nu.

// Mia Andersen

2 kommentarer:

  1. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

    SvarSlet
  2. What an Awesome post. Just wanted to drop a comment and say, I am new to your blog and really like what I am reading. Thanks for sharing it.

    SvarSlet

Kom endelig med en kommentar :)