tirsdag den 25. december 2012

1 dej 6 forskellige småkager

Ingredienser til grunddej:
1 kg hvedemel
750 g smør
375 g flormelis
2 æg
2 tsk. vanillesukker

Ælt dejen sammen, denne gang har jeg lavet disse slags småkager, men det er kun fantasien der sætter grænser, del dejen i 6 og se herunder hvad jeg har tilføjet til grunddejen, God fornøjelse :)Kakao småkager
Del en af klumperne halvover og tilsæt lidt kakao til den ene del, ælt det godt sammen. Tag nu den lyse og den mærke del og bland dem løst sammen, rul dejen sammen til en pølse, der har den diameter, du også ønsker at dine kager også skal have. Lad dejen stå på køl et par timer, skær pølsen i skiver og bag kagerne ved 220 grader i 6-8 minutter.
Chokolade småkager
Kom hakket chokolade en en anden del dej, tilpas mængden af hakket chokolade efter egen smag :) Rul dejen til en pølse, der har den diameter, du også ønsker at dine kager også skal have. Lad dejen stå på køl et par timer, skær pølsen i skiver og bag kagerne ved 220 grader i 6-8 minutter.
Vanilje småkager
Rul en anden del dej til en pølse, der har den diameter, du også ønsker at dine kager også skal have. Lad dejen stå på køl et par timer, skær pølsen i skiver og bag kagerne ved 220 grader i 6-8 minutter.
Mandel småkager
Tilsæt hakkede mandler til en portion dej, tilpas igen efter egen smag mængden af mandler :) Rul dejen sammen til en pølse, der har den diameter, du også ønsker at dine kager også skal have. Lad dejen stå på køl et par timer, skær pølsen i skiver og bag kagerne ved 220 grader i 6-8 minutter.
Sukker småkager
Rul en del af dejen sammen til en pølse, der har den diameter, du også ønsker at dine kager også skal have. Lad dejen stå på køl et par timer, pensel rullen med vand og rul den i sukker, skær pølsen i skiver og bag kagerne ved 220 grader i 6-8 minutter.

Kokos småkager
Rul den sidste del af dejen sammen til en pølse, der har den diameter, du også ønsker at dine kager også skal have. Lad dejen stå på køl et par timer, skær pølsen i skiver og vend dem i kokos mel, bag kagerne ved 220 grader i 6-8 minutter.


2 kommentarer:

 1. Det ser virkelig lækkert ud! Jeg elsker de der sand kager :)

  knus
  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/
  Har Stine A giveaway på bloggen, hvis du er interesseret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, de er super nemme at lave og smager fantastisk :)

   Jeg kigger forbi din blog :)

   Slet

Kom endelig med en kommentar :)