søndag den 23. december 2012

Konfekt

Konfekt hører med til julens hygge. Jeg har igen i år været i gang med at kreere, havde sat mig for at det ikke behøvede at være for teknisk i år, det blev heller ikke så vildt, man må styrer sig nogen gange, ellers kan det hurtigt blive et meget langt projekt at lave disse små mundfulde af magisk marcipan, nougat, pistacie masse og hvad idéerne ellers byder på af udfordringer J
I år havde jeg trofast hjælp af min lillesøster Sissel, lillebror Mike min søde mor og lille niece Signe (Selv om man kun er 2 år er man vel ikke for lille til at hjælpe, så hun hjalp med at smide konfekt stykkerne i chokoladen, mens min mor og jeg prøvede at følge med og samle stykkerne op igen :) )

Her komme er række billeder og en lille beskrivelse af stykkerne. Du skal være mere end velkommer til at skrive en kommentar hvis du har spørgsmål eller andet :)
Marcipan/karamel konfekt dyppet i chokolade og drysset med karamel krymmel. 
Marcipan/nougat snitter, dyppet i chokolade og pyntet af med snirkler af nougat
Den overskydende chokolade fra projektet blev brugt på disse små "toppe" bestående af chokolade, mandelflager, cornflakes og en halv smuttet mandel til pynt.
Marcipan brød, bestående af marcipan og nougat der er rullet sammen som en roulade og pyntet af med mandelflager og hvid chokolade.
Sissels konfekt juletræer, bestående af marcipan æltet sammen med hakket mandel, bunden dyppet i chokolade og en lille top af pistacie masse.
Marcipan og pistacie masse, dyppet i chokolade og pyntet som en lille gave med hvid chokolade.
Marcipan og nougat, dyppet i chokolade og pyntet med nougat.
Marcipan med en mandel i midten, dyppet i chokolade og pyntet med hvid chokolade.

Marcipan og pistacie masse, dyppet i chokolade og pyntet med hvid chokolade.2 kommentarer:

 1. Mmmm, elsker konfekt! Og spiser det gerne selvom det ikke længere er jul :) De er virkelig fine, dem du har pyntet som små pakker!
  Mvh Maiken

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan også selv spise konfekt året rundt :) Og mange tak :)

   Mia Andersen

   Slet

Kom endelig med en kommentar :)