tirsdag den 1. januar 2013

Året der gik og Året der kommer.. (2012-2013)

Året der gik - 2012


2012 har budt på mange ting, både gode, knap så godt og dårlige ting. 
Året starter egentlig ud med at jeg i slutningen af 2011 har prøvet at holde hovedet over vandkanten i længer tid, med en depression et gymnasium der skulle passes og en række alt for store krav til mig selv om hvad jeg mente jeg var i stand til at kunne klarer. I januar tager jeg beslutningen om at droppe ud af gymnasiet jeg gik i 3. g og det var derfor en hård beslutning, da der jo ikke var så lang tid tilbage, men jeg kunne simpelthen ikke presse mig selv mere. 
Min store passion ligger i køkkenet, jeg elsker at lave mad og i særdeleshed at bage kager og lignende, så i februar starter jeg bloggen her op, jeg gik hjemme på en sygemelding og havde masser af tid til at bage, desværre ikke så meget overskud, men lidt blev det da til :)
Jeg er fortsat sygemeldt, men i bestemt bedring, jeg er lige nu ved at finde ud af hvad jeg gerne vil gå igang med, og har besluttet at jeg ikke vil gøre  min HTX færdig, da det ikke er den vej vil gå. Mine tanker lige nu går på bager eller konditor, derudover er jeg ved at bygge nogle hjemmesider op, som i vil hører nærmere om en anden gang, mit mål med dem er at jeg måske kunne begynde at tjene nogle penge på dem, og gøre dette til en levevej.
Jeg vil henvise jer alle sammen til min kærestes hjemmeside http://kimlangholz.dk/ han skriver om sig selv, sine mål og drømme for fremtiden, jeg kan anbefale jer at læse hans tekster og komme med nogle kommentarer, spørgsmål og andet til ham i kommentarfeltet under teksterne. 


Året der gik i kage(r)

Februar 2012

Vanilje cupcakes
Fondant figurer
Valentinskage
Karameller med pistacie


Marts 2012


April 2012Maj 2012


Juni 2012


August 2012


Oktober 2012


November 2012


December 2012


Mine mål i 2013

Jeg plejer ikke sætte mig selv for et præcist mål og da slet ikke offentligt, jeg kan finde på at have nogen i mit hoved, men disse bliver sjældent holdt, lige pludselig er der en god undskyldning for at jeg ikke behøver at opfylde mine mål alligevel. 
SÅ i år prøver jeg noget nyt... skriver mine mål ned herinde og laver løbende opfølgninger på de mål jeg har sat for mig selv, dette vil måske hjælpe mig. Men for at sikre mig at jeg kan se om jeg har nået mine mål, bliver jeg nød til at sætte et par grund regler op for mig selv :)
 •  Mine mål skal være målbarer, det vil sige at jeg kan ikke bruge målet: "Jeg vil have flere faste læsere" til noget, fordi jeg vil løbende få flere faste læsere, men hvornår vil jeg være tilfreds?... Aldrig.. Hvis min mål derimod hedder "Jeg vil have fordoblet mit antal af læsere fra x antal læsere til x antal læsere", her kan jeg se præcis hvornår mit mål er nået.
 • Jeg skal have en begrundelse for hvorfor jeg vil nå mine mål. Hvis jeg har målet "jeg vil have fordoblet antallet af læsere på min blog", skal jeg spørge mig selv "Hvorfor vil jeg have det og hvad kan jeg bruge det til?". Jeg ved derved hvad mit mål er og hvad jeg kommer til at opnå ved det, dette vil forhåbentligt hjælpe min motivation til at komme igang.
 • Jeg skal nu stille mig selv spørgsmålet "Hvordan når jeg mine mål?". Så med min viden om, hvad mit mål er og hvorfor jeg vil opnå det, skal jeg nu analysere hvordan jeg kommer frem til målet i tide. 
 • Jeg kan nu se hvad mit mål er, hvad jeg får ud af det/hvad jeg opnår ved det og hvordan jeg kommer frem, jeg ved altså præcis hvornår målet er nået og hvordan jeg kommer frem. Når jeg er kommet frem, skal jeg nyde at mit mål er nået og efterfølgende finde et nyt mål som jeg første analysere som set ovenfor og derefter kan jeg komme videre med nye planer og mål for livet.
Med disse regler ved jeg præcis hvad jeg skal gøre og jeg burde ikke være et øjeblik i tvivl, hvis jeg kommer i tvivl, skal jeg sidde mig ned gennemgå min liste over mål, hvad jeg får ud af det og hvordan jeg kommer frem, evt. lave finjusteringer og fortsætte med at gå mod mine mål. 

Jeg har en periode der lyder på et år fra i dag, det vil sige at de mål jeg sætter for mig selv, skal være nået inden 1 januar 2014. Når jeg nogle mål før tid kan jeg sætte nogle nye mål og derved opnå mere end forventet. 

Husk at sætte nogle realistiske mål, hellere komme gennem sine mål på den halve tid end at sætte for store mål og blive skuffet i sidste ende.


Mine mål med denne blog for år 2013

 • Jeg vil fordoble antallet af faste læsere (Blogger og Bloglovin) fra i dag 89 faste læsere til næste år samme tid minimum 178 faste læsere, dette vil jeg gøre for at udvide mit netværk og samtidig lærer nye bloggere/mennesker at kende, som jeg kan bruge som inspirations kilder. For at nå mit mål skal jeg være bedre til at skrive kommentarer på andre blogs, og derved gøre opmærksom på mig selv og min blog. Jeg skal være gøre opmærksom på min blog gennem sociale medier som f.eks. Facebook og sidst men ikke mindst skal jeg jævnligt ligge nye indlæg ind på min blog, så den er interessant at følge.
 • Jeg vil være bedre til at skrive kommentarer på andres blogs, jeg elsker selv når nogen gider skrive en kommentar. Mit mål er derfor at skrive minimum 30 kommentarer på andres blogs i ugen, i hele år 2013. Dette vil jeg gøre for at gøre opmærksom på mig selv og min blog, for at udvide mit netværk og for at glæde andre. For at være sikker på at jeg holder mit mål, vil jeg fører et lille "regnskab" med hvor mange kommentarer jeg ligger på forskellige blogs, og jeg kan derefter tælle op jævnligt, og se hvad jeg mangler for at opnå mit mål.
 • Jeg vil jævnligt komme med nye indlæg, 2-3 nye indlæg i ugen, dette vil jeg gøre for at fastholde interessen for mine læsere. For at opnå dette mål skal jeg fastholde mig selv i at få bagt noget nyt og interessant, som jeg kan dele med mine læsere. 
 • Jeg vil have minimum 4 give away på min blog det næste år, dette vil jeg gøre for at give mine læsere en oplevelse, chancen for at vinde en fin præmie og lokke flere læsere til min side. For at opnå dette skal jeg finde ud af hvilke tidspunkter der ville være passende at have en give away kørende og evt. finde sponsorer til en eller flere præmier.
 • Jeg vil svarer på alle kommentarer jeg modtager på min blog, dette vil jeg gøre vise interesse overfor mine læsere der tager sig tid til at skrive en lille kommentar. For at opnå dette skal jeg være opmærksom på hvornår jeg får kommentarer og sørge for at få set og svaret på dem alle sammen.

Diverse mål for 2013

 • At få hjemmesiden X offentliggjort, dette vil jeg gøre for at give folk den hjemmeside mange står og mangler i rigtig mange situationer. For at nå dette mål skal jeg have lavet det sidste forarbejde der kræves og finde ud af hvordan siden skal opbygges, så den er overskuelig at finde rundt på. Derefter skal jeg have professionel hjælp til at opbygge designet af hjemmesiden og så er siden klar til at blive offentliggjort. (Jeg kan desværre ikke afslører for meget om hjemmesiden, og har derfor en række andre mål nedskrevet med hensyn til denne hjemmeside, dem kan jeg dog først offentliggøre når hjemmesiden er færdig :) )
 • At jeg i år 2013 opnår at tjene min. 1000 kr. på en måned på hjemmesiden X, dette mål er umiddelbart lavt sat, men da der ikke er klarhed over hvornår hjemmesiden X vil være færdig, har jeg valgt ikke at sætte tallet højere, da det så vil være realistisk for mig at opnå målet indenfor år 2013. Jeg vil opnå dette mål for at vise mig selv og min omverden at det kan lade sig gøre at tjene penge på denne hjemmeside. For at kunne gennemfører dette mål skal jeg have gennemført det ovenstående mål inden året er omme, så siden har tid til at opbygge popularitet og faste besøgende. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom endelig med en kommentar :)