lørdag den 9. februar 2013

Give Away - Sidste chance - OG en ny på vej !!

Så er det ved at være sidste chance for at deltage i Bloggens fødselsdags give away (klik her). Give away'en slutter på mandag den 11. Februar, så du kan stadig nå at være med :)

Der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, dette undskylder jeg :) der har lige været en masse ting der skulle ordnes, så overskuddet har ikke været til at blogge når der har været tid til det :) 
Men jeg har fået bagt et par småting, dem skal i nok få billeder og opskrifter på snart :)

Jeg er lige nu i fuld gang med at planlægge bryllup, den 6. Juli i år skal min Kæreste og jeg giftes, så invitationerne er nu blevet lavet og skal bare sendes ud, kjolen er for længst fundet, mad, sted og "præst" er også planlagt, så nu mangler vi bare de sidste små-ting (som sikkert også er tidskrævende nok:) ). På et tidspunkt får i et indlæg, hvor i kan læse meget mere om forberedelserne osv. til brylluppet :)


Jeg vil afslutningsvis for i aften, gøre jer opmærksom på min anden give away på Alletiderskager.dk, der er pt. over 50 deltagere i denne konkurrence, og dette har selvfølgelig udløst en ekstra præmie til vinderen af konkurrencen, skynd dig ind at deltage i konkurrencen, måske er det dig der bliver den heldige vinder!! :)


//Mia Andersen

PS!! På tirsdag starter der en ny give away her på bloggen, hold øje med bloggen! :)

2 kommentarer:

  1. Ej stort tillykke med det kommende bryllup! Det glæder jeg mig meget til at høre mere om her på bloggen.
    Glæder mig til at høre mere om den nye giveaway, elsker at deltage i alle de konkurrencer du har kørende og i det hele taget at følge din blog ;)

    SvarSlet
  2. Tusinde Tak Julia :) Det varmer!

    Jeg kunne lige se på en anden krea-kaos at du havde vundet i en give away, glæd dig til bogen om macarons, der er nogle super lækre opskrifter i den! :)

    SvarSlet

Kom endelig med en kommentar :)