mandag den 11. februar 2013

Give away - skynd dig at deltage!

I går (11-02-2013) fandt jeg en vinder af min give away, hvor der var mulighed for at vinde et rigtig smart målebæger med indbygget vægt. Tillykke til Pia Damgaard. (se indlæg her)

Nu er det tid til en ny give away, hvor du har muligheden for at vinde denne super lækre Funktion chokoladesmelter:

Hvad skal du gøre for at deltage?

I denne give away, skal du samle lodder for at kunne deltage, jo flere lodder, jo større er din chance for at vinde.
Meningen med denne give away er at få flere opskriftforfattere og opskrifter til http://alletiderskager.dk/

(En god ide ville være at starte med at oprette dig som opskriftforfatter her: http://alletiderskager.dk/bliv-opskrifts-forfatter/, på denne måde sikre du at de opskrifter der bliver lagt ind på siden i forbindelse med denne konkurrence, også tæller i forhold til belønningssystemet på siden (Se mere her))

Hvordan samler du lodder i konkurrencen?

 • Du får 1 lod pr.opskrift+billede du sender til min mail mia@alletiderskager.dk Opskriften ligger jeg efterfølgende ind på alletiderskager.dk, under dit navn hvis du har oprettet dig som opskriftforfatter/bruger på siden, så tæller opskriften også i forhold til belønningssystemet på siden.
 • Du får til gengæld 3 lodder pr. opskrift+billede du selv ligger ind på siden (Brug denne guide)
Du bestemmer altså selv hvor mange lodder du vil have i konkurrencen, du har altså lidt over 2 uger til at samle så mange lodder som muligt til konkurrencen. Husk at du også kan løbe afsted med ekstra præmier fordi alletiderskager har et belønningssystem, hvor du får diverse gaver, når du har lagt x antal opskrifter ind på siden (Se mere her)


Vinderen bliver trukket her på siden den 28. Februar kl. 19.00, du har altså masser af tid til at sende opskrifter til mig, eller selv ligge dem ind på siden :)


Jeg håber at rigtig mange vil biddrage til denne give away, så kunne det jo være at der kom endnu en præmie i puljen :)


//Mia Andersen

6 kommentarer:

 1. Jubiii, en ny giveaway.
  Jeg har lovet mig selv at jeg snart skulle lægge alle mine lækre opskrifter op på siden, og er jo ikke nået mere end en lille håndfuld, så nu må jeg igang inden for de næste 2 uger kan jeg se ;)

  SvarSlet
 2. Det var da en dejlig gevinst--sådan een kunne jeg godt bruge :)
  Hurtig og nem opskrift: Skær dine yndlingsfrugter i passende stykker og dyp i smeltet chokolade smager pragtfuldt som det er eller sammen med en lækker hjemmelavet is

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal desværre bruge et billede før opskriften tæller :)

   Slet

Kom endelig med en kommentar :)